0Προϊόντα

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.

Product was successfully added to your shopping cart.
Η Εταιρεία μας

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το ΟΠΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ δημιουργήθηκε από τον Στράτο Ντεβετζή το 2005 πτυχιούχο οπτκό του TEI Αθήνας, με σκοπό να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες και επιλογές στο χώρο της οπτικής επιστήμης και τις καλύτερες επιλογές τόσο σε γυαλιά ηλίου και σκελετούς οράσεως, όσο και στην εφαρμογή και επιλογή των κατάλληλων φακών επαφης, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

Η τεράστια ποικιλία σκελετών με πάνω από 50 brands οσο και η εικοσαετής εμπειρία μας στον χωρο δίνει την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν με ασφάλεια και αισθητική τα σωστά γυαλιά οράσεως και ηλίου σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον.


Στο φυσικό μας κατάστημα στα Τρίκαλα μπορείτε να βρείτε όλες τις επώνυμες φίρμες γυαλιών ηλίου και σκελετών οράσεως από όλο τον κόσμο.

Σας παρέχουμε την δυνατότητα απόκτησης των πολύτιμων γυαλιών σας την επόμενη ημέρα της παραγγελίας σας με courier στον χώρο που θα επιλέξετε.

Και επειδή τα γυαλιά ηλίου δεν είναι μόνο μόδα και στυλ αλλά και προστασία σε μια χώρα με τεράστια ηλιοφάνεια, οι συλλογές μας θα σας καλύψουν πλήρως και στο οικονομικό κομμάτι, με προσφορές, οικονομικά αλλά και ταυτόχρονα ποιοτικά προιόντα!